180 miljoner och viktiga dagar för Arsenal!

180 miljoner lr 20 miljoner euro det är Eto´os nya lön han får för att sparka boll iAnzhi Makhachkala i ryska ligan.
Han kommer betala 13% i skatt så efter sina 3år i Rysslans så kan han ju åka hem med ca450miljoner på fickan inte tokigt. Laget bor i Moskva med så flygs dom in till Degestan 180mil bort någon dag innan match. Laget storsatsar tydligen men måste de ha en ägare som har mycket ryska maffia pengar. Dom hoppas att vara med och slåss ute i europa inom 5år. Roberto Carlos spelar redan där och dom sägs villa köpa Daniel Alves från Barca. Men om man ser till att de håller på att bygga en ny arena med som ska ta in 40 000 och biljetterna kostar 20kr styck så lär ägaren ha en enorm plånbok att pumpa ur!

Arsenal har två riktigt viktiga matcher framför sig just nu är de nere i Italien för att försöka nå Champions League de har med sig 1-0 från första mötet med Udinese men hörde att det inte var ett så rättvist resultat 1-1 hade speglat matchbilden vad jag förstode det som. Ja de kommer få det tufft ikväll en sak som är säkert. Även på söndag har dom en tuff match borta mot Man Utd där tror ja inte de kommer ha mycket att hämta! Så förlorar dom ikväll och på Söndag så kommer dom ha 1 poäng efter 3omgångar missat CL och tappat Nasri och Cesc då kommer det vara lite "kris" i London klubben!

Spänade dagar som följer för Arsenal fansen! Dags för Wanger att börja handla lite nu!

Kommentarer
Postat av: Rog

Som vanligt när de ska köpas ihop ett lag så lägger man ut massor av pengar på spelare som bara har ett par år kvar av sina karriärer. Gör om gör rätt

2011-08-24 @ 12:00:53
Postat av: Lerfel1t

De som talar emot arsenal ännu mer i denna nedåtgående spiral är att om dom missar CL och förlorar mot united, så är de tveksamt om dom kommer kunna locka nån bra sista minuten-spelare.. då kommer de bli en tung höst för wenger :) men de gör inget bara pool går bra! YNWA! bra blogg för övrigt mankan!

2011-08-24 @ 14:03:20
Postat av: Fredriksson

Jag tror på Udinese ikväll som va mycket bättre än Arsenal förra matchen.

2011-08-24 @ 17:13:58
Postat av: Mankan

Tack Lerfel1t!

2011-08-25 @ 10:39:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0