resultat efter 7:e omgången

Roger 3 36
Ekstrand 5 35
Lars Anders 4 34
Knut 5 34
Nele 6 31
Mankan 4 29
Perra 0 26
Hinkan 5 26
Riffo 0 21
Aleks 0 21
Skutt 0 19
Pierre 0 19
MK 0 16
Thor 0 12

Mankans rad

  1. Everton - Man Utd          2
  2. Chelsea - Arsenal          1
  3. Sunderland - Aston Villa 1
  4. WBA - Liverpool             x  
  5. Roma - Milan                 1
  6. Inter - Juve                   1 
  7. Cagliari - Lazio               1
  8. Valancia - Getafe           1
  9. Stuttgart - Dortmund      x 
  10. Shalke04 - Hoffemheim   1

resultat efter 6:e omgången


omg 6 totalt
Roger 6 33
Ekstrand 3 30
Lars Anders 4 30
Knut 4 29
Perra 3 26
Mankan 4 25
Nele 5 25
Riffo 0 21
Aleks 0 21
Hinkan 0 21
Skutt 0 19
Pierre 6 19
MK 0 16
Thor 0 12
Myrman 0 6
Pokki 0 5
Wiktor 0 4
Jonkan 0 4
Tony 0 3

v.43 omgång 7

Den rättningen kommer senare idag lr imorgon av förra omgången.

  1. Everton - Man Utd
  2. Chelsea - Arsenal
  3. Sunderland - Aston Villa
  4. WBA - Liverpool
  5. Roma - Milan
  6. Inter - Juve
  7. Cagliari - Lazio
  8. Valancia - Getafe
  9. Stuttgart - Dortmund
  10. Shalke04 - Hoffemheim

Mankans rad

  1. Bolton - Sunderland           2
  2. Malaga - Real Madrid          x
  3. Juventus - Genoa               1
  4. Hamburg - Wolfsburg          1
  5. Hoffenheim - Mönchengladbach   1
  6. Villarreal - Levante     x
  7. Man Utd - Man City       1
  8. Blackbrun - Tottenham  2
  9. Arsenal - Stoke            1
  10. Cagliari - Napoli           2

PL helg igen då!

Då var det fredag igen! En kanon spelmässigt i PL tycker jag kommer inte hinna skriva lika mycket jag brukar men går snabbt igenom de matcher jag har lite tankar om! Alla odds idag kommer från unibet.

 

Newcastel – Wigan

 

Newcastel spelar en riktigt bra fotboll sett dom några matcher. Ni som inte har gjort det borde göra det på lördag. Newcastel rullar boll riktigt bra och har flera spelara i kanon form. Ba har gjort 5 mål på 3 matcher och Krul är grym i målet bland annat. Wigan har en bedrövlig form 6 raka förluster 15 insläppta mål senaste 6 matcherna. Sist förlora man på hemma plan mot ett formlöst Bolton med 1-3. Hemma på St James´s Park är man riktigt starka!!

 

1:a   1.62

1:a -1,5  2.75

 

Arsenal - Stoke

 

Arsenal har börjat hitta formen så smått. Spelet blir bättre och bättre och på hemmaplan är man som vanligt riktigt bra! Har dock inte varit bra på bortaplan.Van Persie var riktigt bra mot Sunderland sist. Fick även men sig en skön seger i CL i 92 minuten nu i veckan. På hemma plan har man vunnit sinna senaste 3 matcher mot Stoke. Stoke är helt klart bäst på hemma plan. Igår(läser fredag) hade de EL match som de vann med 3-0, EL har Stoke sagt att de ska gå in hårt för. Igår stod några ordinare spelare över men var många som spelade med. Man har även slitit lite med små skaddor på en del spelare som inte varit riktigt 100%.

Om man kollar tbx hur det gått helgen efter de spelat EL så har det inte gått något bra för Stoke 2-0 mot Swansea och 4-0 mot Sunderland båda på bortaplan. Mitt spel bygger lite på det plus att jag tycker Arsenals er bättre och bättre ut....

 

1:a -1,5  2.45

 

Blackburn – Tottenham

 

Tottenham har en fantastiks mål form och har gjort 2mål eller mer i de senaste 5 matcherna i ligan. Till denna match så saknar man nu igen Ledley King (helt sjukt hur man kan vara så bra utan i stort sett inte kunnat träna riktigt på 5 ÅR ) plus Dawson,Gallas och Corluka. De har bara 4 backar tillgängliga i truppen. Blackburn har haft det svårt i år och ligger i sist i ligan och släppt in 18mål på 8 matcher. Och med Tottenhams offensiv plus deras problem som kommer bli när de saknar sin klippa King i försvaret är spelet givet för mig. Över 2.5 mål i matchen.

 

Över 2.5 mål 1.80

 

QPR – Chelsea

Då är det dags att se hur QPR ska klara sig mot  de stora lagen då. QPR fick ett kanon spelschema 8 matcher utan att mötta på några kanoner.  Dom har gjort det helt okej men nu väntar dom ett tuffa matcher några helger fram över. Chelsea har verkligen rullat igång nu den unga Portugisen ser ut att ha något bra på gång. Man förlorade mot Man utd men där gjorde man en riktigt bra match sen har man tappat poäng borta mot Stoke 0-0 blev matchen men där var man det klart bättre laget. Att QPR skulle kunna klara av att ta poäng av ett Chelsea i bra form ser jag som mycket liten chans!

 

2:a 1.40

2:a -1,5  2.08

 

 

Man Utd – Man City

 

Vilken match!! En tidig seriefinal och ett derby på ett kokande Old Trafford! Just nu är det City som leder ligan men jag tror att det kommer vara ändrat efter söndagens match.

 

Utd har alla spelare tillgängliga, Clevery är dock lite tveksam till spel. Sitta där är Richards tveksam och Teves avstängd av klubben.

 

Utd spelade 1-1 förra helgen mot Liverpool på bortaplan där man började med Nani och Rooney på bänken. Tror båda kommer att starta mot City.

 

City har rullat på i ligan man kollar man på deras spelschema så har man haft rätt ”lätt” faktiskt. Ser man sen hur man spelar i CL så har man haft väldigt svårt!

 

Jag tror att Utd vinner denna match men kommer inte spela på den. Ska bli roligt att se hur City klarar första riktigta provet, om man ska vinna ligan så är detta en riktigt viktig match att inte förlora. Ska bli roligt och se hur Mancini formar sitt lag i denna match.


v.42 omgång 6

  1. Bolton - Sunderland
  2. Malaga - Real Madrid
  3. Juventus - Genoa
  4. Hamburg - Wolfsburg
  5. Hoffenheim - Mönchengladbach
  6. Villarreal - Levante
  7. Man Utd - Man City
  8. Blackbrun - Tottenham
  9. Arsenal - Stoke
  10. Cagliari - Napoli
Här kommer en ny svår omgång att försöka lösa! Lycka till!

Kom ihåg att lämna in innan 13.00 Lördag!

resultat efter 5 omgången


omg 5 totalt
Ekstrand 5 27
Roger 5 27
Lars Anders 7 26
Knut 5 25
Perra 4 23
Riffo 0 21
Mankan 3 21
Aleks 4 21
Hinkan 4 21
Nele 2 20
Skutt 5 19
MK 0 16
Pierre 5 13
Thor 4 12
Myrman 0 6
Pokki 0 5
Wiktor 0 4
Jonkan 0 4
Tony 0 3

Mankans rad

  1. Liverpool - Man Utd           2
  2. Stoke - Fulham                 x
  3. Wigan - Bolton                  1
  4. Chelsea - Everton             1
  5. Milan - PAlermo                 x
  6. Lazio - Roma                    2
  7. Arsenal - Sunderland         1
  8. Mallorca - Valancia            2
  9. Newcastel - Tottenham       2
  10. Mönchengladbach - Leverkusen  x

PL tankar v41

Då drar PL igågn igen efter ett HÄRLIGT landslag uppehåll! Några riktigt bra matcher denna helg. Liverpool – Man Utd är ju matchen alla pratar om men väntar en dels tills söndags matchen mellan Newcastel – Tottenham som jag tror kan bli en riktigt bra match. Sen är det Rom derby på söndag med!

 

Liverpool – Man Utd


Liverpool

Borta: -

Tveksamma till spel:  Kelly, Johnson och Agger


Man Utd

Borta: Rafael, Smalling och Gibson

Tveksamma till spel: Cleverley, Evens och Lindegaard


Mina tankar:

Gerrard ska vara tbx från start i Pool det lär de behöva denna match. Liverpool är ofta uträcknade mot de stora lagen men lyckas ofta bjuda upp på riktigt bra matcher hemma. Tror dock att det kommer bli väldigt svårt räknar med att Utd kommer sätta press rätt högt och det passar inte Liverpools backar alls. Tror Utd kommer kunna vinna tbx bollen rätt högt upp i banan och få ett bra tryck på dom. Tycker Utd ska ha bra chans här men Liverpool har tre raka segrar hemma över Utd.


Man City – Aston Villa


Man City

Borta: Tevez

Tveksamma till spel: Aguero


Aston Villa

Borta: Jenas och Delfouneso

Tveksamma till spel: Cuellar, Collins och Irelnad


Mina tankar:

Två lag med bra form ingen av lagen har någon förlust så här långt i ligan. Hur står det till i Citys trupp med bråket kring Tevez ?? Villa trivs inte alls borta mot City på de senaste 10 försöken har det blivit 9förluster och en vinst. Tror att City kommer vara för starka här och få med sig alla 3poängen.

 

Norwich – Swansea


Norwich

Borta: Ayala, Ward, Whitbread och Vaughan

Tveksamma till spel: -


Swansea

Borta: Tate, Caulker och Agustien

Tveksamma till spel: Britton


Mina tankar:

Denna match är kanske inte så viktig nu men detta kommer vara två lag som krigar om nytt kontrakt i slutet av säsongen. Därför kommer denna match bli väldigt viktig för dom. Tror det kommer bli en riktigt jämn match med mycket krig i oavgjort ligger nära till hans. Swansea har 1-9 på borta plan men det är mot Chelsea, Arsenal och City så lägg inte för stor vikt vid det.

 

QPR – Blackburn


QPR

Borta: Dyer, Hulse och Gabbidon

Tveksamma till spel: Connolly


Blackburn

Borta:  Nelsen

Tveksamma till spel: David Dunn, Salgado


Mina tankar:

QPR åkte på en riktig stjärnsmäll i förra omgången 0-6 mot Fulham ! Hur har laget tagit den förlusten tro ? Innan det tycker jag QPR spelat bra. Blackburn har haft det riktigt tungt så här långt i serien en vinst den kom mot Arsenal när dom var så snälla och bjöd på 2 självmål. QPR lite favoriter i mina ögon men en öppen match hoppas Martin Olsson får starta för Blackburn.


Stoke – Fulham


Stoke

Borta: Fuller och Jones

Tveksamma till spel: Higginbotham,Etherington, Wilson, Palacios och Diao


Fulham

Borta: Davies, Senderos, Frei och Ruiz

Tveksamma till spel: -


Mina tankar:

Stoke har en hel hög med spelare som är tvksamma till spel. Tror landslagsupphållet kom lägligt för Stoke som har haft ett rätt tufft matchande med både ligan och EL. Stoke är riktigt starka hemma men förra året var Fulham ett av lagen som klarade vinna här. Fulham har bra form 6-0 senast hemma mot QPR. Har känslan av detta blir en 0-0 match faktiskt.


Wigan – Bolton


Wigan

Borta: Alcaraza och Rodallega

Tveksamma till spel: -


Bolton

Borta: Alonso, Ricketts, Mears, Holden och Lee

Tveksamma till spel: Jaaskelainen


Mina tankar:

Två lag med dålig form som vilket av lagen klarar bryta trenden?? Wigan kommer med 4 raka förluster och Bolton med 6 raka nederlag. Såg Boltons förra match målvakten var riktigt dålig och för Boltons del får man hoppas att Jaaskelainen kommer kunna spela. Paul Robinson såg ut som en kon ut på sin kant i försvaret riktigt seg. Har knappt set Wigan men med tanke på vad jag såg av Bolton sist så har jag Wigan som knappa favoriter här.


Chelsea – Everton


Chelsea

Borta: Essien och Torres

Tveksamma till spel: -


Everton

Borta: Anichebe

Tveksamma till spel: -

 

Mina tankar:

Chelsea har imponerat på mig tyckte de började lite segt men har verkligen fått fart på spelet nu. Everton hade jag lite högre förväntningar på inte alls set så bra ut som jag trodde. Chelsea ska vara favoriter här men de senaste 5 matcher i PL på Stanford bridge har slutat med delad pott.

 

WBA – Wolves


WBA

Borta: Gera

Tveksamma till spel:Brunt, Reid och Dawson


Wolves

Borta: -

Tveksamma till spel: Foley och Craddock


Mina tankar:

Formen är åt olika hål på dessa två lag Wolves började bra med två segrar sen har det bara blivit en poäng till. WBA har tagit sinna poäng de sista 4 matcherna. Wolvs brukar inte trivs borta mot WBA. Hoppas få se Jonas Olsson från start. Skulle ja tippa matchen så säger jag 2-1 till WBA men rör den inte.


Arsenal – Sunderland


Arsenal

Borta: Vermaelen, Sagna, Wilshere, Diaby

Tveksamma till spel: -


Sunderland

Borta: Gordon, Bardsley, Angeleri,Bendtner, Brambel och Cambell

Tveksamma till spel: Wickham


Mina tankar:

Grymt viktigt match för Arsenal som måste få med sig 3 poäng här för att få lite arbetsro. Landslagsuppehållet tror jag Wenger tyckte kom lägligt. Sunderland saknar många spelare plus att inte Bendtner får spela mot Arsenal eftersom han ägs av dom. Tycker Arsenal ska vinna matchen bara man klarar av pressen.

 

Newcastel – Tottenham


Newcastel

Borta: Williamson, Smith och Forster

Tveksamma till spel: Vuckic och Ameobi


Tottenham

Borta: Gallas, Dawson och Huddlestone

Tveksamma till spel: Corluka, Lennon, Sandro, Adebayor, Kranjcar och Corluka


Mina tankar:

Har riktigt höga förväntingar på denna matchen. Newcastel har startat säsongen KANON bra set någon match med dom och jag tycker de har ett riktigt bra spel. Förra matchen var det Krul i målet och en del tur som gjorde att de vann. Men man brukar säga att tur är någon man förtjänar. Tottenham började ju säsongen dåligt med två förluster mot Manchester lagen men sen har det rullat på. 4 raka segrar har det blivit. Med King i mittförsvaret och Parker på mitten så känns laget mycket mer stabilt. Adebayor kanske missar matchen imorgon skulle vara ett avbräck men om han inte startar så kommer nog Van der vart få spela i sin favorit posison i mitten bakom forwarden. Tror Tottenham drar det längsta stårt här.


v.41 omgång 5

  1. Liverpool - Man Utd
  2. Stoke - Fulham
  3. Wigan - Bolton
  4. Chelsea - Everton
  5. Milan - PAlermo
  6. Lazio - Roma
  7. Arsenal - Sunderland
  8. Mallorca - Valancia
  9. Newcastel - Tottenham
  10. Mönchengladbach - Leverkusen
Spelstopp 13.00 lördag kom ihåg det!

FROZA ROMA!!!

Polen/Ukranina nästa sommar!

SÅ JÄVLA GÖTT!!!

FY FAN så gött! helt sjuk match! Nu är vi med i EM till sommaren och där kan allt hända!

Om matchen igår behöver man inte säga mycket det har alla andra gjort så bra!

 

Nu är det bara att invänta lottning den 2:e december i EM är det aldrig med några dåliga lag.

Hoppas att vi hamnar i samma grupp som Polen, Italien då ska vi ha en bra chans att klara gruppen. Har vi otur så får vi Spanien och Tyskland i våran grupp.

 

Kan vi få uppleva en magisk sommar med svenska framgånger?? Inte så troligt vi behöver först ha tur med lottningen för det första för att komma vidare från gruppen. Men sen är det faktiskt 6matcher det handlar om för att vinna allt. Men det krävs att vi kommer ha ett försvar som funkar till 100%, en Zlatan i form som klarar av att jobba hårt inga skador och lite stolpe in. Tror att Martin Olsson kommer betyda mycket för oss bara hoppas att han får mycket speltid och att det går bra för han i Blackburn.

 

JAJA vi är där och nu kan allt hända !!!

 

Imorgon kommer en ny omgång i tips tävling missa inte det!


KÄMPA SVERIGE!

Då ska det avgöras då Holland står som motståndare ikväll på Råsunda.

 

Startelvan kom ut för en dryg timme sen var väl rätt väntat men tycker det är konstigt att varken Chipen eller Jonas Olsson är med på bänken.

 

Isaksson

 

Lustig-Mellberg-Majstorovic-Olsson

 

Källström-Svensson

 

Elm-Toivonen-Larsson

 

Elmander

 

Holland har inget alls att spela för Sverige har allt att spela för. Sverige förlorar nästan aldrig på hemma plan kom ihåg det, även om vi nu mötter ett lag som är bättre på pappret så har du inget att spela för. Första 30minuterna idag kommer vara helt avgörande klarar vi hålla 0-0 och spela en fysiks fotboll så tror jag vi har mycket goda chanser att bli klara redan ikväll.

 

Att vi var dårliga borta mot Finland tror jag vi kan glömma då spelade vi under press och var en måste match mot ett lag som vi bara skulle vinna över. Sen blåste det halvstorm och regnade som fan. Idag spelar vi i våran borg med allt att vinna mot ett lag som inte kommer gå 100% in i varje duell detta ska vi bara fixa!

 

2-1 Elmander och Larsson

 

/KÄMPA NU


Dagen före....

Känner hur nervös jag börjar bli nu imorgon ska vi åka över östersjön och hämta 3 poäng om vi ska kunna nu EM direkt. Finland kommer sälja sig dyrt var så säkra. Två vinster nu fredag och tisdag och vi får vara med nästa år garanterat i Polen och Ukraina. Inte för att jag tror vi har så mycket att hämta där men man vet aldrig bollen är ju rund!

Vet att man kommer vakna och vara nervös imorgon bara ta på sig matchtröjan och börja ladda!

Jag skulle vilja se följande lag imorgon!

Isaksson

Lustig-Mellberg-Olsson-Olsson

Elm-Källström

Larsson-Elmander-Chipen

Zlatan

Sen är det dags att Zlatan tänder till känns som han är små seg och springer och tänker på att jaga vildsvin istället för att koncentrera sig på det han ska! Får Svensson spela istället för Elm så blir jag jävligt besviken på Hamren.
Troligen så kommer inte Jonas Olsson få spela i mittförsvaret utan Majstorovic för mig konstigt val! Jonas är 28år spelar i PL den näst bästa ligan i världen just nu. Spelar i stort sett varenda match och han har spelat 3 landskamper på kontot mycket konstigt!

Vågar inte tippa hur det slutar men blir det vinst så är jag nöjd hur dåligt än spelet ser ut för till sommarn ska vi vara med i EM så är det bara!

Comeback!

Varit mycket nu ett tag! Först var jag iväg och sprang lidingöloppet, sen åkte jag till Skottland för lite golf. Men nu ska jag försöka skriva lite här igen.


Fick med mig två matcher från helgens PL. Bolton - Chelsea var den första matchen ut på söndagen och vilken match sen. Boltons målvakt Bogdan var bland det sämra jag sett han bjöd Chelsea på två mål. Boltons vänsterback Paul Robinson måste vara PL segaste back tror jag skulle springa 8 runt han. Bolton har nu 6 raka förluster och släppt in mest mål i ligan, ska bli intresant och se om Owen Coyle klarar vända sitt lag upp över sträcket. Lampard svarade på de senaste bänkningarna med ett hattrick.

Andra matchen jag såg var London derbyt Tottenham - Arsenal en riktigt rolig match att se. Blev lite förvånad i början av matchen att Arsenal som förde matchen trodde Tottenham ha mer boll i början. Tottenhams 1-0 mål var riktigt snyggt men frågan är om det inte var hands.... Somnade i halvlek och vaknar av att Arsenal trycker in 1-1 kändes rättvist just då. Efter det så börjar allt gå imot Arsenal, Sagna faller illa efter en duell och bryter benet(fotleden) borta 3 månader. Bara några minuter senare så får Tottenham in segermålet, ett mål som Szczensy borde tagit.
Bale var grym denna matchen tycker jag fy fan vilken speed han har. De löpningarna han tar i 80minuten ska man inte kunna göra!
Tottenham har nu 4 raka segrar och ser ut att hittat formen! Sen Parker, King och Adebayor började spela så är man obesegrade i ligan!

På fredag väntar Finland för vårat landslag börjar redan bli nervös!

över och ut

Resultat efter 4 omgånger

Nu till helgen blir det inget pga av landskamper. Så nya tag om 14 dagar


omg 4 totalt
Roger 7 22
Ekstrand 7 22
Riffo 3 21
Knut 4 20
Perra 4 19
Lars Anders 5 19
Mankan 4 18
Nele 5 18
Aleks 3 17
Hinkan 6 17
MK 5 16
Skutt 4 14
Pierre 0 8
Thor 0 8
Myrman 0 6
Pokki 0 5
Wiktor 0 4
Jonkan 0 4
Tony 0 3

Mankans rad

  1. Everton - Liverpool     x
  2. Wolves - Newcastel     2
  3. Inter - Napoli              x
  4. Tottenham - Arsenal    1
  5. Atletico Madrid - Sevilla 2
  6. Juventus - Milan             1
  7. Leverkusen - Wolfsburg   x
  8. Fulham - QPR                  x
  9. Bolton - Chelsea              2
  10. Hamburger - Schalke 04    1

RSS 2.0